Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Profesionāļiem

Profesionāļiem



Šī ir demo lapa! Visa aktuālā informācija, kas saistīta ar tūrisma iespējām Bauskas novadā atrodama www.visit.bauska.lv , bet par Zemgali www.travelzemgale.lv


  Šajā sadaļā piedāvājam iepazīties ar  dažādu profesionālu informāciju, tūrisma tendencēm, Zemgales tūrsima konferences materiāliem.

Sadaļā "Konferences" - pieejam inforācija par ikgadējām Zemgales tūrisma konferncēm kopš 2007.gada. Te apskatāmas dažadas prezentācijas, Asociācijas izdoto konfernces avīzi, kurā atrodamas gan tūrisma tendences Zemgalē, gan konfernecē apspriesto tēmu  un aktuālo projektu apraksti, kā arī  cita profesionālā informācija.

Sadaļā "Statistika"  -  pieejama informācija par Tūrisma informācijas centru apkopotajiem apskates objektu, aktivitāšu un galveno pasākumu statistikas datiem. Šeit atradīsiet arī linkus uz Centrālās statistikas pārvaldes tūrisma datiem un kultūrkarti, kurā pieejam informācija un statistika par muzejiem.


> Valsts mēroga profesionāla informācija - pētījumi, stratēģijas, mācību prezentācijas atrodamas Tūrisma attīstības valsts aģentūras mājas lapā www.tava.gov.lv sadaļā "Dokumenti"  , bet informācija par tūrisma produktu veidošanu, viesmīlības rokasgrāmatas sadaļā "E-krātuve".

> Lauku Ceļotāja mācību materiāli par lauku tūrismu pieejami šeit

> Zemgales tūrisma attīstības programma lejuplādei



Sākums | Atpakaļ | Printēt


 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv