Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Tūrisma vakars “Pa Santiago jeb Svētā Jēkaba ceļa pēdām Spānijā”
Adrese Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis, Akadēmijas iela 1, Jelgava
Telefons 63005447
E-pasts tic@tornis.jelgava.lv
Cena Dalības maksa – 1,00 EUR, pirmskolas vecuma bērniem- bezmaksas
Darba laiks 2015.gada 29.oktobris, pl.18:00,


29.oktobrī, pl.18:00, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks ikmēneša tematiskais tūrisma vakars. Oktobrī ar savu pieredzi, dodoties neierastā ceļojumā – 800km kājām pa Spāniju, dalīsies Inita un Mareks Babrāni.

 

Arī oktobrī tiek turpināta iesāktā tradīcija- atzīmējot Jelgavas 750 jubilejas gadu, tematiskajos tūrisma vakaros dalīties ar savu ceļojumu pieredzi tiek aicināti jelgavnieki. Oktobra tematiskajā tūrisma vakarā par savu ceļojumu pa Spāniju pastāstīs jelgavnieki Inita un Mareks Babrāni, kas zināmi arī kā “Pārlielupes pirtnieki”.

 

Inita un viņas vīrs Mareks 2014.gada vasarā devās mēnesi ilgā piedzīvojumā uz Spāniju. Mazliet vairāk kā 30 dienu  laikā tika mērots 800km garš ceļš kājām pāri Ziemeļspānijai - no mazas, senas pilsētiņas Saint-Jean-Pied-de-Port Dienvidfrancijā līdz Santiago de Compostella ZiemeļrietumSpānijā netālu no okeāna. Tūrisma vakara ietvaros Inita un Mareks dalīsies savos iespaidos, emocijās un atziņās. Stāstījums tiks papildināts ar ceļojuma fotogrāfijām. Inita un Mareks atzīst: “Šis ceļojums kājām mums bija neaizmirstams piedzīvojums un mēs labprāt dalīsimies gan praktiskā pieredzē, kas jāņem vērā plānojot līdzīgu ceļojumu, gan arī emocijās, ko guvām pārgājiena laikā. Ļoti ceram, ka pēc stāstītā iedrošināsim kādu ceļotāju Santjago ceļu paveikt arī pašiem.”

 

Tematiskais tūrisma vakars “Pa Santiago jeb Svētā Jēkaba ceļa pēdām Spānijā” notiks 29.oktobrī, pl.18:00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Dalības maksa – 1,00 EUR, pirmskolas vecuma bērniem- bezmaksas. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

 

 

Informāciju sagatavoja

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv