Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Jelgavas reģionālajā Tūrisma informācijas centrā pieejama interaktīva Jelgavas pilsētas un apkārtnes karte
Adrese Akadēmijas iela 1, Jelgava
Telefons +371 63005445
E-pasts tic@tornis.jelgava.lv
Piedāvājums Tuvojoties jaunajai vasaras tūrisma sezonai, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) ir izstrādājis interaktīvu Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada karti. Karte pieejama piecās valodās un tajā pārskatāmi un ērti iespējams atrast informāciju un attēlus par tūrisma objektiem Jelgavas pusē.


Tuvojoties jaunajai vasaras tūrisma sezonai, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) ir izstrādājis interaktīvu Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada karti. Karte pieejama piecās valodās un tajā pārskatāmi un ērti iespējams atrast informāciju un attēlus par tūrisma objektiem Jelgavas pusē. Karte pieejama tūrisma informācijas centrā, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa 1.stāvā.

 Interaktīvā karte tika izstrādāta janvārī un pēdējo mēnešu laikā tā prezentēta vairākās starptautiskās tūrisma izstādēs – „Adventur” Viļņā, „Balttour” Rīgā un „Tourest” Tallinā. Izstādēs karte bija apskatāma 65 collu skārienjūtīgā ekrānā, kas bija viens no pamanāmākajiem JRTC stenda objektiem. Šobrīd karte ievietota skārienjūtīgā ekrānā, kas atrodas  Jelgavas Sv.Trīsvienības bazīcas torņa 1.stāvā – tūrisma informācijas centrā.

 Interaktīvā karte ir unikāla ar savu dizainu, jo veidota uz pilsētas zīmētās kartes bāzes, ko izstrādājis JRTC sadarbojoties ar izdevniecību “Jāņa Sēta”. Karte pārskatāmi un ērti palīdz pilsētas viesus iepazīstināt ar ievērojamākajiem  apskates objektiem pilsētā un apkārtnē, kā arī norādīt to atrašanās vietu. Katram apskates objektam kartē pieejams apraksts un fotoattēli. Atsevišķus objektus iespējams apskatīt 360 grādu panorāmas skatā. Kartē attēloti arī maršruti kājāmgājējiem un velobraucējiem, kā arī 2015.gada lielāko pasākumu plāns. Karte pieejama latviešu, angļu, krievu, lietuviešu un igauņu valodās. Interaktīvā karte ikvienam interesentam pieejama arī Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma mājas lapā www.visit.jelgava.lv, sadaļā „Karte”. No skārienjūtīgā ekrāna tūrisma informācijas centrā joprojām iespējams nosūtīt arī virtuālu sveicienu – elektronisku pastkarti no Jelgavas.

 Informāciju sagatavoja

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

 






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv