Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Zemgales reģiona tūrisma piedāvājumu prezentē Somijā un Lietuvā


Zemgales tūrisma asociācija sadarbībā ar reģiona pašvaldībām janvārī piedalās starptautiskajās tūrisma izstādēs Somijā un Lietuvā. Latvijas nacionālajā tūrisma stendā izstāžu apmeklētājiem būs iespējams iegūt daudzveidīgu informāciju par atpūtas iespējām Zemgalē un Latvijā.

 

No 15. – 18. janvārim Somijas galvaspilsētā Helsinkos notika starptautiskā tūrisma izstāde „Matka 2015”. “Matka” ir viena no nozīmīgākajiem tūrisma gadatirgiem pasaulē un lielākā  tūrisma profesionāļu un gala patērētāju  izstāde Ziemeļvalstīs. Šogad izstādē piedalījās vairāk nekā 1000 dalībnieku no 80 dažādām valstīm.

Zemgali izstādē “Matka 2015” šogad pārstāvēja – Dobeles un Bauskas novadu un Jēkabpils pilsētas pašvaldību tūrisma informācijas centru pārstāvji. Izstādes apmeklētājiem Latvijas nacionālajā tūrisma stendā bija iespējams iegūt informāciju par kopīgiem garākiem un īsākiem Zemgales reģiona tūrisma maršrutiem, atpūtas iespējām daudzveidīgajos reģiona tūrisma objektos un reģiona pilsētu piedāvājumiem. 

Savukārt mēneša beigās no 23. – 25. janvārim Lietuvas galvaspilsētā Viļņā notiks starptautiskā tūrisma izstāde „Adventur 2015”. Šī ir vienīgā starptautiskā tūrisma, ceļojuma un atpūtas izstāde Lietuvā, kuras norises laikā ikviens var atrast sev piemērotāko atpūtas viedu vairāk nekā 15 valstīs. 2014. gadā izstādi apmeklēja 16400 apmeklētāju, lai atrastu sev piemērotāko ceļojuma galamērķi. Lielākā daļa izstādes dalībnieku ir no Eiropas valstīm: Čehijas, Polijas, Dānijas, Igaunijas, Francijas, Itālijas, Lietuvas, Latvijas, utt.

Zemgales tūrisma asociāciju izstādē “Adventure 2015” šogad pārstāvēs – Tērvetes, Kokneses, Ķekavas un Bauskas novadu un Jelgavas pilsētas pašvaldību tūrisma informācijas centru pārstāvji. Latvijas nacionālajā tūrisma stendā izstādes apmeklētājiem būs iespējams iegūt daudzpusīgu informāciju par atpūtas iespējām Zemgales reģiona tūrisma objektos, kā arī uzzināt daudz ko jaunu un interesantu par plānotajiem kultūras pasākumiem reģiona pilsētās un iepazīt arī pārējo Latvijas reģionu tūrisma piedāvājumu.

2015. gada pirmajā pusgadā Zemgales tūrisma asociācija sadarbībā ar reģiona pašvaldībām piedalīsies piecās starptautiskās tūrisma izstādēs. Zemgales reģiona pārstāvju dalība starptautiskās tūrisma izstādēs notiek sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru, kas organizē Latvijas nacionālo tūrisma stendu ārvalstīs.






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv