Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Zemgales pārstāvji piedalās tūrisma izstādē “SENIOR”, Zviedrijā
E-pasts info@travelzemgale.lv
Piedāvājums Tūrisma attīstības valsts aģentūra sadarbībā ar Zemgales tūrisma asociāciju un Kurzemes tūrisma asociāciju piedalās tūrisma izstādē “Seniori”. Izstādes apmeklētājiem Latvijas nacionālajā stendā būs iespējams iegūt informāciju gan par atpūtas iespējām Latvijā, gan iepazīt konkrētus reģionu piedāvājumus.
Darba laiks 2015.gada 20. - 22. oktobris


Tūrisma attīstības valsts aģentūra sadarbībā ar Zemgales tūrisma asociāciju un Kurzemes tūrisma asociāciju no šī gada 20. līdz 22. oktobrim piedalās tūrisma izstādē “Seniori”. Izstādes apmeklētājiem Latvijas nacionālajā stendā būs iespējams iegūt informāciju gan par atpūtas iespējām Latvijā, gan iepazīt konkrētus reģionu piedāvājumus.  

No šī gada 20. līdz 22. oktobrim Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā notiek izstāde “Seniori”, kas ir viena no nozīmīgākajām izstādēm Skandināvijā un kuras galvenā mērķauditorija ir seniori. 2014.gadā izstādē “Seniori” piedalījās 208 dalībnieki no dažādām valstīm un to apmeklēja 12 162 apmeklētāji.

Stabili finanšu ienākumi un aktīvs dzīvesveids ir galvenie raksturojošie elementi, kas arvien vairāk palielina senioru vēlmi ceļot. Vēlme ceļot izteikti ir vērojama ārzemju senioriem, kuri ir aktīvi, dodas garās pastaigās, vēro dabu un labprāt bauda vietējo produkciju un kultūru. Kvalitatīvs kultūras tūrisma piedāvājums, svaigs gaiss un tīra vide ir galvenie priekšnosacījumi, kāpēc pēdējos gados savos ceļojumu plānos ārzemju tūristi iekļauj arī Latviju.

Izstādes “Seniori” apmeklētājiem Latvijas nacionālajā tūrisma stendā šogad būs iespējams iegūt informāciju gan par daudzveidīgām atpūtas iespējām Latvijā, gan par skaistākajām Zemgales reģiona pilīm, atpūtas iespējām svaigā gaisā un reģiona pilsētu piedāvājumiem. Zemgales reģiona tūrisma piedāvājumu izstādē “Seniori” nodrošinās Zemgales tūrisma asociācija.

2015. gada novembra beigās Zemgales tūrisma asociācija sadarbībā ar Zemgales reģiona pašvaldībām Latvijas nacionālajā stendā piedalīsies arī izstādē TT Warsaw” Polijā.






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv