Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Izdota brošūra “Kāzas Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā”
Piedāvājums Bauskas Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar kaimiņu pašvaldībām izdevis brošūru “Kāzas Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā”.
Brīdinājumi Bukleta oficiālā prezentācija 3.oktobrī Mežotnes pilī, kad notiks piektais pasākums vedējiem un jaunajiem pāriem “Nāc, sajūti, iedvesmojies - Mežotnes pils skaistiem mirkļiem”.


 

Izdota brošūra “Kāzas Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā”!

Bauskas Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar kaimiņu pašvaldībām izdevis brošūru “Kāzas Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā”. Bukleta dizainu izstrādāja “McĀbols poligrāfija”, tas izdots 6000 eksemplāros latviešu valodā.

Bukletā iekļauta informācija par Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadu Dzimtsarakstu nodaļām un laulību ceremoniju vietām, kāzu izdarībām un programmām, kāzu svinību vietām, auto un pajūgiem, fotogrāfiem.

Bukleta oficiālā prezentācija plānota 3.oktobrī Mežotnes pilī, kad te notiks piektais pasākums vedējiem un jaunajiem pāriem “Nāc, sajūti, iedvesmojies - Mežotnes pils skaistiem mirkļiem”. Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties arī ar dažiem bukletā iekļautajiem kāzu piedāvājumiem.

Pēc pasākuma buklets būs pieejams Bauskas Tūrisma informācijas centrā, divu nedēļu laikā arī Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadu Dzimtsarakstu nodaļās, kā arī mājas lapā <http://www.visit.bauska.lv> www.visit.bauska.lv sadaļā bukleti un brošūras <http://www.tourism.bauska.lv/lv/info/brosuras-kartes> http://www.tourism.bauska.lv/lv/info/brosuras-kartes , buklets tiks dalīts arī citos ar kāzām saistītos pasākumos.






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv