Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Pasaules tūrisma dienā aicina piedalīties orientēšanās sacensībās
Adrese Akadēmijas iela 1, Jelgava
Telefons +371 63005447
E-pasts tic@tornis.jelgava.lv
Internetā www.visit.jelgava.lv
Cena Dalības maksa sacensībās 2 EUR no personas (8 EUR no komandas)
Darba laiks No plkst. 10.00 - 15.00
Brīdinājumi Sacensībām iespējams pieteikties līdz 2015.gada 25.septembra pulksten 17.00. Ar sacensību nolikumu var iepazīties interentā: www.visit.jelgava.lv


Atzīmējot Pasaules tūrisma dienu, 26.septembrī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) sadarbībā ar biedrību “Remoss” rīko orientēšanās sacensības, lai sniegtu iespēju jelgavniekiem un pilsētas viesiem apmeklēt un iepazīt Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma objektus un vēsturiskas vietas, veicot aizraujošus uzdevumus kājāmgājēju, velobraucēju un autobraucēju klasēs.

 Pasaules tūrisma diena katru gadu starptautiski tiek atzīmēta 27.septembrī. Jelgavā un apkārtnē, atzīmējot šo dienu, 26.septembrī norisināsies orientēšanās sacensības, lai iepazītu apkārtnes ievērojamākos tūrisma objektus un vēsturiskas vietas. Sacensībām ir aicinātas pieteikties komandas četru cilvēku sastāvā, startējot trīs sacensību klasēs – kājām pa Jelgavu, ar velosipēdiem pa Ozolnieku novadu vai ar automašīnām pa Jelgavas novadu. Sacensību laikā katrai komandai būs jāatrod vairāki kontrolpunkti sacensību teritorijā un jāizpilda darba uzdevumu lapa, kas ietvers dažādas ar tūrismu, atpūtu, izziņu un izklaidi saistītas vietas un objektus Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Vairākos kontrolpunktos darbosies biedrības “Remoss” pārstāvji, kas iesaistīs komandas aktīvos un sportiskos uzdevumos.

 Sacensību starts un finišs notiks 26.septembrī JRTC informatīvajā teltī Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā, Akadēmijas ielā 1. Reģistrēšanās sacensībām notiks no pulksten 10 līdz 10.45, bet komandu startam paredzētais laiks būs pulksten 11. Sacensību uzdevums komandām būs jāveic līdz pulksten 15, kad tiks pieņemtas komandu izpildītās sacensību darba lapas.

 Veiksmīgāko komandu apbalvošana notiks sacensību dienā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā pulksten 16. Katrā komandu klasē par uzvarētājiem tiks noteikti un apbalvoti trīs pirmo vietu ieguvēji, ņemot vērā iegūto punktu skaitu un finiša laiku. Dalībnieki ir aicināti veidot vienotu komandas vizuālo noformējumu saistībā ar tēmu “Tūrisms un ceļošana”, jo divas sacensību komandas tiks apbalvotas ar žūrijas simpātiju balvu.

 Sacensībām iespējams pieteikties līdz 2015.gada 25.septembra pulksten 17. Pieteikt komandu sacensībām var pa e-pastu tic@tornis.jelgava.lv, norādot "Orientēšanās sacensības", pa telefonu 63005447 vai personīgi, ierodoties JRTC (Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1). Sacensībām varēs pieteikties arī pasākuma dienā, 2015.gada 26.septembrī, JRTC no pulksten 10 līdz 10.45. Piesakot komandu sacensībām, jānorāda sacensībās pārstāvētā klase (kājām, velo vai auto), komandas nosaukums, dalībnieku vārdi un uzvārdi, kontaktpersonas e-pasts un mobilā tālruņa numurs. Dalības maksa sacensībās 2 EUR no personas (8 EUR no komandas).

 Ar sacensību nolikumu var iepazīties interneta mājas lapā www.visit.jelgava.lv vai klātienē JRTC (Akadēmijas iela 1).






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv