Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Vasaras piedāvājums gardēžiem "Izgaršo vietējo!"
Adrese Jelgavas pilsēta un apkārtne
Internetā www.visit.jelgava.lv
Piedāvājums Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem vasaras sezonā gardēžiem ir sagādājis īpašu piedāvājumu - „Izgaršo vietējo!".
Darba laiks 2015. gada 1.jūnijs līdz 31. augusts


Piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros ir radīti vairāki jauni ēdieni, ko nobaudīt ir iespējams no 1.jūnija līdz 31.augustam. Savai gaumei atbilstošu ēdienu atradīs ikviens gardēdis. Īpašajās vasaras ēdienkartēs ir iekļauti salāti, otrie ēdieni, saldie un dzērieni. Šajā sezonā aicinām nobaudīt: jēra Karē ar alus garoziņu un citrona kuskusu, zandarta fileja pasniegta ar garšaugu mērci, grilētiem tomātiem un ceptām timiāna-kartupeļu daiviņām, gaspačo zupa, rabarberu deserti un kokteilis "Hercogs Jēkabs". Šos un citus vasaras ēdienus iespējams nogaršot astoņos ēdināšanas uzņēmumos:

Jelgavas pilsētā

 Jelgavas novadā

 Ēdienos izmantotais produktu, dārzeņu un augļu piedāvājums ir iegūts no Zemgales reģiona vietējiem ražotājiem, mājražotājiem un saimniecībām – SIA "Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne", SIA "Rosība ZS", SIA "Svētes maize", SIA "Latvijas piens", SIA "Dimzas", A/S "Dobeles dzirnavnieks", SIA "Lielzeltiņi", SIA "Elite plus", SIA "Alanta", SIA "Unda", SIA "Pūteļi", AS "Tērvetes AL"z/s "Kaspari", z/s "Meistari", z/s "Kalna Jurģēni", z/s "Dambrati", z/s "Blūdži", "Līči", "Līgas medus", Briežu dārzs "Rudiņi", Astrīda Skovirko.

Piedāvājums "Izgaršo vietējo!" ir lielisks veids, kā novērtēt vasaras sezonas ēdienu garšas nianses un iepazīt Jelgavas pilsētu un tās apkārtni. Piedāvājumā iekļautos īpašos ēdienus var nobaudīt no 1.jūnija līdz 31.augustam.






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv