Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Radžu ūdenskrātuve gaida atpūtniekus!
Adrese Atpūtas komplekss "Radži", Zīriņu iela 5, Jēkabpils
Telefons +371 29471447
E-pasts radzi@inbox.lv
Internetā www.radzi.demvar.lv


Jēkabpils pilsēta gatavojoties šīs vasaras peldsezonai, pie Radžu ūdenskrātuve ir veicis nepieciešamos sagatavošanās darbus jaunajai peldsezonai. Arī šovasar Radžu ūdenskrātuvē jau sesto gadu pēc kārtas plīvos Zilais karogs, kas apliecina augstu peldvietas ūdens un vides kvalitāti.

Pašlaik pludmalē ir uzbērtas smiltis, uzstādīti jauni koka atpūtas zviļņi un divas pārģērbšanās kabīnes. Lai nodrošinātu lietus ūdens noteci, no auto stāvlaukuma ir padziļināts un ar akmeņiem izlikts grāvis, kā arī ierīkota ūdens uztveršanas aka.

Teritorijā ir uzstādītas pārvietojamās tualetes, izvietotas informācijas zīmes, savukārt ūdenskrātuvē drošības nolūkos ir izvietotas arī bojas. Turpinās Lielās talkas laikā uzsāktā pludmales volejbola laukuma atjaunošana. Galvenajā pludmalē pašlaik notiek darbs arī pie laivu piestātnes pontona izveides. Tāpat drīzumā tiks uzsākta stacionāru tualetes bloku uzstādīšana, kas tiks pabeigta jūnijā.

Peldvietā tiek izvietots inventārs, lai nodrošinātu visas Zilā karoga peldvietai nepieciešamās prasības. Veselības inspekcijas speciālisti jau veikuši arī pirmās peldvietas ūdens kvalitātes analīzes.

Zilo karogu Jēkabpils pilsētas pašvaldība saņēma Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā 15.maijā, kad visā Latvijā oficiāli tika atklāta peldsezona.

Radžu ūdenskrātuvē Zilā karoga pacelšana notiks 21.maijā plkst. 11³º.






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv