Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Ekskursijā aicina iepazīt purvu daudzveidību Jelgavas novadā un Ķemeru nacionālajā parkā
Piedāvājums 9.maijā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā ar autobusu „Iepazīsti dabas daudzveidību Jelgavas novadā un Ķemeru nacionālajā parkā!”. Tā būs lieliska iespēja iepazīt Jelgavas apkārtnes dabas vērtības un pavadīt dienu svaigā gaisā.
Cena Dalības maksa 7,00 EUR pieaugušajiem, 6,00 EUR skolēniem, studentiem, pensionāriem.
Darba laiks Izbraukšana 9.maijā, pl.10:00 no Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1.
Brīdinājumi Pieteikšanās ekskursijai obligāta - pa tel. 63005447 (vietu skaits autobusā ierobežots).


9.maijā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā ar autobusu „Iepazīsti dabas daudzveidību Jelgavas novadā un Ķemeru nacionālajā parkā!”. Tā būs lieliska iespēja iepazīt Jelgavas apkārtnes dabas vērtības un pavadīt dienu svaigā gaisā.

 Katru gadu maija sākumā Ķemeru nacionālais parks rīko Ceļotāju dienu ar plašu pasākumu programmu. Tā kā arī neliela Jelgavas novada daļa ietilpst Ķemeru nacionālā parka teritorijā, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā, kuras ietvaros būs iespējams atklāt zināmākas un mazāk zināmas dabas bagātības Jelgavas apkārtnē, kā arī piedalīties Ceļotāju dienas aktivitātēs.

 Ekskursijas laikā tiks apmeklēts uzņēmuma „Laflora” kūdras purvs, kā arī būs iespēja apskatīt neskarta augstā purva atjaunošanas vietu Ķemeru nacionālajā parkā. Viens no pieturas punktiem būs arī vienīgais dabīgais ezers Jelgavas novadā - Lilijas ezers - un Krāču kalni, kur izveidota piemiņas vieta Pirmā pasaules kara laikā kritušajiem latviešu strēlniekiem. Tālāk ekskursija vedīs uz Lapmežciema muzeju, lai iepazīstinātu seno zvejnieku dzīvi, būs iespēja uzkāpt Kaņiera ezera putnu vērošanas tornī un izstaigāt pontonu laipu. Ekskursijas ietvaros tiks apmeklēta arī Ķemeru “Meža māja”, kur iekārtots dabas izziņas centrs. Pa ceļam uz mājām tiks apskatīta maz zināmā Vanzāres sala, ko ieskauj Lielupes ūdeņi.

 Izbraukšana 9.maijā, pl.10:00 no Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1. Atgriešanās Jelgavā plānota ap pl. 18:00. Ekskursiju vada gide Ina Jurģe. Līdzi jāņem uzkodas pusdienām. Nepieciešams piemērots apģērbs un apavi pastaigām dabā. Dalības maksa 7,00 EUR pieaugušajiem, 6,00 EUR skolēniem, studentiem, pensionāriem. Pieteikšanās ekskursijai obligāta - pa tel. 63005447 (vietu skaits autobusā ierobežots).






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv