Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Aicinām iepazīt Zemgales tūrsima piedāvājumu!
Adrese Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā, Rīga
Internetā www.balttour.lv
Piedāvājums Uzziniet kādus jaunus tūrisma piedāvājumus, produktus un daudz citu interesantu lietu 2015. gadā ir iespējas iepazīt Zemgales reģionā, prezentācijā “2015. gada tūrisma jaunumi Zemgalē!” un reģiona pārstāvētajos stendos.
Darba laiks 6. – 8. februāris


Vēl pavisam īss mirklis un klāt būs Baltijā plašākā tūrisma izstāde “Balttour”, kur ar dažādiem jaunumiem, aktualitātēm un prezentācijām izstādes apmeklētājus priecēs Zemgales reģiona tūrisma pārstāvji. Ikviens interesents ir aicināts apmeklēt prezentāciju “2015. gada tūrisma jaunumi Zemgalē!”, kā arī gūt pozitīvas emocijas Zemgales reģiona stendos izstādes tematiskajā hallē “Apceļo Latviju!”.

  Lai uzzinātu kādus jaunus tūrisma piedāvājumus, produktus un daudz citu interesantu lietu 2015. gadā ir iespējas iepazīt Zemgales reģionā, ikviens izstādes “Balttour 2015” apmeklētājs 6. februārī pulksten 12:00 ir aicināts uz prezentāciju “2015. gada tūrisma jaunumi Zemgalē!”. Prezentācija notiks Ķīpsalas izstāžu kompleksa konferenču zālē Nr. 3 (tematiskās halles “Atklāj pasauli!” 2 stāvā). Ar Zemgales reģiona 2015. gada aktuālo tūrisma piedāvājumu klātesošos iepazīstinās septiņi ikdienas darbā sevi jau apliecinājuši sadarbības puduri. Prezentācijas laikā klātesošiem būs iespējams uzzināt reģiona jaunākos tūrisma piedāvājumus, iegūt informatīvus materiālus un uzdot arī dažādus interesējošos jautājumus stāstītājiem.

 Pēc prezentācijas ikviens ir aicināts apmeklēt Zemgales reģiona pārstāvētos stendus izstādes tematiskajā hallē “Apceļo Latviju!” un baudīt piedāvātos labumus, piedalīties aktivitātēs un konkursos. Zem Zemgales dižkoka kuplajiem zariem ikviens atradīs sev piemērotāko un interesantāko tūrisma piedāvājumu, uzzinās, kā top unikāla kafija ar bērnības garšu, fotografēsies kopā ar Ērberģes muižas Zilo dāmu, atklāts dažus tradicionālo ziepju izgatavošanas noslēpumus, bet pirms Bauskas miestiņa baudīšanas tiks svērts un mērīts ar inovatīvo čarkometru. Protams, stendā būs arī interesanti vēstures fakti, Meža māte, “Sams”, Pils dāmas, gardas un daudzveidīgas degustācijas un citas radošas aktivitātes! Bet, lai tuvāk iepazītos ar Daugavas lejteces piedāvājumu, izstādes apmeklētājiem būs jādodas tieši iekšā labirintā, kur gida pavadībā varēs iepazīt dažādus tūrisma objektus un degustēt vietējos gardumus.

Apmeklējot Zemgales stendus, noteikti uzzināsit visu aktuālo par lielākajiem un nozīmīgākajiem Zemgales reģiona svētkiem un pasākumiem, kā arī uzzināsit visu par Jelgavas pilsētas 750 gadu jubilejas svinībām!

Starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus “Balttour 2015” noteikt no 6. – 8. februārim, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā! 






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv