Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Zemgales tūrisma piedāvājumus izstādē-gadatirgū „Balttour 2015”
Adrese Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā, Rīga
E-pasts info@travelzemgale.lv
Internetā www.balttour.lv
Piedāvājums Izstādes „Balttour 2015” apmeklētājus ar interesantiem un dažādiem tūrisma piedāvājumiem un jaunumiem oriģinālos stendos priecēs Zemgales reģiona pārstāvji. Lai izceltu pašu galveno un interesantāko savā piedāvājumā, zemgalieši apmeklētājiem sarūpējuši jaunus bukletus, kartes un maršrutu aprakstus, līdz šim neredzētus, oriģinālus suvenīrus, dažādus konkursus un loterijas.


No 6. – 8. februārim starptautisko izstāžu centrā Ķīpsala, Rīgā, norisināsies viens no vērienīgākajiem tūrisma nozares pasākumiem Latvijā – starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus „Balttour 2015”. Izstāde jau 22. gadu vienkopus pulcē labākos nozares profesionāļus un atklāj jauno tūrisma sezonu. Šogad izstādes apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt vairāk nekā 470 stendus divās tematiskajās hallēs - "Atklāj pasauli!" un "Apceļo Latviju!", kur savus piedāvājumus prezentēs ap 800 tūrisma uzņēmumu no 40 pasaules valstīm. Hallē "Atklāj pasauli!" ikviens atradīs bagātīgu ārvalstu ceļojumu piedāvājumu, savukārt hallē „Apceļo Latviju!”, ikviens varēs iepazīt daudzveidīgo un interesanto Latvijas tūrisma piedāvājumu.

Arī šogad izstādes „Balttour 2015” apmeklētājus ar interesantiem un dažādiem tūrisma piedāvājumiem un jaunumiem priecēs Zemgales reģiona pārstāvji. Līdzīgi kā 2014.gadā, daļu Zemgali zem improvizēta dižkoka zariem pozicionēs pavisam seši ikdienas darbā sevi jau apliecinājuši sadarbības puduri. Vienu no tiem veido Jelgavas pilsēta, Jelgavas un Ozolnieku novads, otru – Jēkabpils pilsēta un Krustpils novads, trešo – Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novads, ceturto – Auces, Dobeles un Tērvetes novads, piekto – Aizkraukles, Pļaviņu, Kokneses un Skrīveru novads, bet sesto, tā dēvēto Sēlijas puduri – Aknīstes, Jaunjelgavas, Jēkabpils, Neretas, Salas un Viesītes, kā arī Ilūkstes novads, kas arī ir Sēlijai piederīgs un piebiedrojies no Latgales reģiona.

Katrs no puduriem izstādē centīsies prezentēt tieši savam apvidum raksturīgākos tūrisma galamērķus, ko nosaka vietējie resursi un tradīcijas. Vieniem tas ir kultūrvēsturiskais mantojums, citiem atkal unikālas, saimnieciskās darbības maz skartas dabas ainavas, vēl citiem tradicionālās un bioloģiskās lauksaimniecības demonstrējuma saimniecības, lauku labumu un kulinārā mantojuma piedāvājums, kā arī vērienīgi gadskārtu svētki, starptautiska mēroga mākslas festivāli un sporta sacensības. Savukārt Daugavas lejteces teritorijas tūrisma piedāvājumu varēs iepazīt atsevišķā oriģinālā stendā, kur būs iespēja noteikt savu tūrisma gēnu, ceļotāja tipu vai doties caur labirintu un iepazīt Daugavas lejteces tūrisma izcilākās vietas. Daugavas lejtece sevī ietver Ogres, Ikšķiles, Salaspils, Ķekavas, Stopiņu un Baldones novadu tūrisma piedāvājumu.

Lai izceltu pašu galveno un interesantāko savā piedāvājumā, dalībnieki apmeklētājiem sarūpējuši jaunus bukletus, kartes un maršrutu aprakstus, līdz šim neredzētus, oriģinālus suvenīrus, dažādus konkursus un loterijas. Līdz ar to ikviens izstādes apmeklētājs noteikti atradīs sev interesantāko un kārotāko Zemgales tūrisma piedāvājumu! Tiekamies izstādē!






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv