Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Zemgales kultūras pasākumi un īpašie tūrisma piedāvājumi vienuviet
Telefons 639 23797
E-pasts info@travelzemgale.lv
Piedāvājums Zemgales kultūras pasākumi un īpašie tūrisma piedāvājumi vienuviet


 

Zemgales kultūras pasākumi un īpašie tūrisma piedāvājumi vienuviet
 
 
Biedrība „Zemgales Tūrisma Asociācija” savā mājas lapā www.travelzemgale.lv ir izveidojusi sadaļu „Pasākumi Zemgalē”. Tajā visiem Zemgales pasākumu organizētājiem un tūrisma pakalpojumu sniedzējiem ir iespēja ievietot informāciju par pasākumiem, koncertiem, svētkiem vai īpašiem piedāvājumiem, taču tiem jābūt interesantiem ne tikai vietējiem cilvēkiem, bet arī kaimiņu novadu iedzīvotājiem, rīdziniekiem un tūristiem.
Informāciju portālā var ievietot bez īpašas reģistrācijas vai parolēm, un tas notiek bez maksas! Ja tomēr kādam nav piekļuves internetam, informācija ir jāatsūta uz asociācijas biroja e-pastu vai jāsazinās pa tālruni..
Šādu pasākumu kalendāru asociācija izveidoja pēc tam, kad oktobrī notikušajā Zemgales muzeju konferencē muzeju darbinieki un tūrisma speciālisti kā vienu no problēmām viesu piesaistē uzsvēra informācijas trūkumu par objektos rīkotajiem pasākumiem. Proti, pēc reģionālās reformas un rajonu likvidācijas nav kopīgas vietnes internetā, kur atrodama aktuāla informācija par pasākumiem, koncertiem, īpašajiem piedāvājumiem Zemgalē. Pasākumu plāni jāmeklē novadu mājas lapās un dažādos portālos.
 
 Asociācijas mērķis ir veicināt tūrisma attīstību Zemgalē, un pasākumi ir viens no būtiskākajiem viesu piesaistes faktoriem, tāpēc drīz vien tika nolemts izveidot Zemgales pasākumu plānu interneta vidē. Pateicoties Zemgales kultūras organizatoru, tūrisma informācijas centru un apskates objektu saimnieku atsaucībai,  tas ik dienas tiek papildināts ar jauniem pasākumiem, interesantiem īpašajiem piedāvājumiem.  
 

Tiešsaiste, kurā iespējams aplūkot visus ievietotos pasākumus: šeit

Tiešsaiste, kurā Jūs pats varat ievadīt pasākumus: šeit

 






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv