Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Jūnijā Zemgalē viesojās lietuviešu un igauņju žurnālisti
Piedāvājums Lai aktivizētu tūristu plūsmu no kaimiņvalstīm vēl šajā sezonā, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar reģionālajām tūrisma asociācijām organizēja žurnālistu vizītes


Jūnijā sākumā Zemgalē viesojās seši žurnālisti no Lietuvas vadošajiem laikrakstiem. Viņi apmkelēja Vikingu laivu Pļaviņās, mini zoo Dobuļi Iecavā, Bauskas pili, Zemgales poniju un saimniecību "Zemnieku cienasts" Jelgavā kā arī  Tērvetes dabas parku, viesi nakšņoja Tērvetē. Savukārt jūnija vidū septiņi žurnālsiti no Igaunijas apmeklēja Lāču maizi, Tērvetes dabas parku, Zemnieku cienastu, Bauskas pili, atrakcijas parku Labirinti un mini zoo Dobuļi, kā arī makšķerēja Bangu dīķi pie Bauskas, viesi nakšnoja Bauskā viesu namā Bērzkalni.

Lai aktivizētu tūristu plūsmu no kaimiņvalstīm vēl šajā sezonā, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA)  sadarbībā ar reģionālajām tūrisma asociācijām organizēja žurnālistu vizītes,  un tās veidotas tā, lai ko jaunu uzzinātu, izbaudītu, ieraudzītu pat tie kaimiņvalstu tūristi, kas Latvijā bijuši jau ne reizi vien. Turklāt Lietuva un Igaunija ir augsti prioritārie tūrisma tirgi, no tām allaž lielākais ceļotāju īpatsvars Latvijā. Atlasot piesaistes vietas programmai, TAVA un reģionālās asociācijas īpašu akcentu lika uz aktīvā un ģimenes tūrisma piedāvājumu.

Inese Turkupole-Zilpure 
Zemgales Tūrisma Asociācijas valdes priekšsēdētāja (63923797)






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv