Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Profesionāļiem Tūrisma konferences

Tūrisma konferences, ZTA avīze

Zemgales tūrisma avize un konferences materiāli 2009.gada 5.novembris


Ikgadējā Zemgales tūrisma konference

Ikgadējā Zemgales tūrisma konferencē 5.novembrī Iecavā kopā piedalījās 121 interesents. Konferences dalībnieki atzinīgi novērtēja šī gada referātus, uzsverot, ka guvuši svarīgas atziņas un iedvesmu savam turpmākajam darbam.
Šī gada konferences tēma bija – „Tūrisma attīstības perspektīvas un izaicinājumi Zemgalē reģionālās reformas un ekonomiskās krīzes laikā”. Konferences dalībnieki tika iepazīstināti ar Zemgales plānošanas reģiona attīstības perspektīvām pēc novadu reformas; jaunajiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem Zemgalē, kuri darbu uzsākuši šī gada vasarā un rudenī; Tūrisma attīstības valsts aģentūras aktivitātēm; Vidzemes Augstskolas pētījumu par galamērķu izmaiņām Latvijā pēc reģionālās reformas; Lauku Ceļotāja skatījumu uz tūrisma tendencēm un iespējām; Zemgales plānošanas reģiona tūrisma projektiem un to ieguvumu tūrisma uzņēmējiem; struktūrfondu atbalsta piesaistes iespējām tūrisma nozarei. Konferencē jau otro gadu tika sumināti aptaujas „Iecienītākais Zemgales reģiona tūrisma objekts” ceļotāju izvirzītie objekti. Zemgales Tūrisma Asociācija izteica atzinību arī Tērvetes Dabas parkam par iegūto EDEN balvu Briselē un mini zoo „Dobuļi” par iegūto Bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrijas iegūto balvu „Ģimenei draudzīgākā atpūtas vieta Zemgalē”. Lai veicinātu diskusiju un domu apmaiņu, Tērvetes dabas parks, Jelgavas pilsētas Dome, Mežmalas Vikings, Ausekļu dzirnavas, Citrus Spa un Baltā dalījās pieredzē (savā veiksmes stāstā), darbojoties tūrisma nozarē.
Konferenci organizēja Zemgales Tūrisma Asociācija sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru un Zemgales Plānošanas reģionu.

Konfernces prezentācijas lejuplādēt šeit

Konferences avīze 1.lpp; 2.lpp; 3.lpp; 4.lpp; 5.lpp; 6.lpp; 7.lpp; 8.lpp



Sākums | Atpakaļ | Printēt


 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv