Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

Ekonomikas ministrs pasniedz atzinības rakstu Zemgales Tūrisma Asociācijai un personīgi Inesei Turkupolei-Zilpurei


Ekonomikas ministrs pasniedz atzinības rakstu
 Zemgales Tūrisma Asociācijai un personīgi Inesei Turkupolei-Zilpurei

Šī gada 9.decembrī tūrisma nozares ikgadējā pasākumā – Latvijas Tūrisma forumā, kurš notika  kinoteātrī „Multikino” Ekonomikas ministrs un Tūrisma attīstības valsts aģentūras direktors pasniedza atzinības rakstu Zemgales tūrisma asociācijai un Inesei Turkupolei-Zilpurei personīgi par pašaizliedzīgu un cītīgu darbu sadarbības veicināšanā un mārketinga aktivitāšu īstenošanā. Atzinības raksti tika pasniegti arī ALTA prezidentei Kitijai Kitendorfai, Lauku ceļotāja prezidentei Asnātei Ziemelei, Live Riga valdes loceklei Vitai Jermolovičai, Jūrmalas TIC vadītājai Guntai Ušpelei un bijušajam Ventspils TIC vadītājam Guntaram Seilim, pētniekiem Andrim Kleperam un Aijai van der Steinai.

Šī gada forumā īpaša uzmanība tika veltīta Latvijas tūrisma produktam, kā arī nākotnes ceļotāja analizēšanai un nozares piedāvājuma nepieciešamajai pilnveidošanai šo ceļotāju vēlmēm un vajadzībām.
Latvijas Tūrisma forums 2011 tika dalīts divās tematiskajās daļās. Pirmajā daļā dalībniekiem tika dota iespēja iepazīties ar diviem nozares pētījumiem saistībā ar tūrisma puduru veidošanu, kā arī tūrisma pakalpojumu kvalitāti Rīgā. Pēc šīm prezentācijām visi tika aicināti uz diskusiju, lai pārrunātu un analizētu nepieciešamos pasākumus nozarē, kas veicinātu kvalitatīvu tūrisma produktu attīstību Latvijā.
Otrā foruma dienas daļa tika veltīta Ceļotājam 2020 (Traveller 2020), kur savu skatījumu uz ceļotāju vēlmēm un vajadzībām nākotnē, attiecīgi arī uz nepieciešamajiem pakalpojumu un produktu pilnveidošanas aspektiem, sniedza ārvalstu lektori. Foruma noslēgumā tika svinēta Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas ALTA  pastāvēšanas 20. gadadiena.

 

Informāciju sagatavoja:

 
Inese Turkupole-Zilpure
Bauskas Tūrisma informācijas centra vadītāja

Zemgales Tūrisma Asociācijas valdes priekšsēdētāja






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv