Sia "Lāči", Lāču maize | |||||||||||
|
![]() |
Aktuāli! Ciemos Aicina Pepija 10.jūlijā programma
Kad latvieši runā par savas zemes nacionālo identitāti, nekas nespēj to raksturot precīzāk par īstu rudzu rupjmaizi.
Maizes cepšanai tiek izmantotas no seniem laikiem izkoptās meistaru zināšanas un prasmes.
Maize tiek cepta no dažāda maluma rudzu miltiem, raudzēšanas process norit koka kublos, rūgšanas pamatu veido ieraugs, nevis presētais raugs, cepam īstā ar malku kurinātā klona krāsnī un tas viss kopumā nodrošina maizes īpašo garšu un uzturvērtību.
Lāčiem viss ir pa īstam. Ja viņi ko dara, tad ar sirdi, dvēseli, prātu un paši savām rokām.
Vēlamies sniegt iespēju Jums , kā arī Jūsu viesiem un draugiem, iegriezties Lāčos un iepazīties ar Maizes cepšanas senajām tradīcijām!
Piedāvājam plašu atpūtas programmu klāstu:
Ekskursiju programma pieaugušajiem un skolēniem